Ook RTV Oost naar Bloemencorso in Sint Jansklooster

Cultuur

SINT JANSKLOOSTER - RTV Oost is ook dit jaar weer aanwezig op het Bloemencorso Sint Jansklooster. Het zomerprogramma Mooi Overijssel komt op 21 augustus rechtstreeks vanaf het corso. Eerder kon de organiserende Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV) al de komst van Omroep MAX aankondigen.

De landelijke omroep maakt opnieuw opnames die in een later stadium worden uitgezonden op de publieke zenders. RTV Oost is ook de hele dag aanwezig. Op Radio Oost wordt de hele dag verslag gedaan van de verschillende activiteiten in Sint Jansklooster. Ook staat er een webcam in het dorp.

Verslaggevers van Mooi Overijssel registreren de gebeurtenissen tot en met de eerste rondgang. Beelden daarvan zijn dan te zien tijdens de rechtstreekse uitzending van Mooi Overijssel. Die worden zowel op vrijdag als zaterdag regelmatig herhaald.

COV Sint Jansklooster is blij met de aandacht van de landelijke en regionale media en beschouwt dat als ?een prachtige waardering voor het werk van meer dan duizend vrijwilligers'.