Mannenkoor STEREO huldigt jubilarissen

Cultuur

Genemuiden ? Afgelopen donderdag 5 maart heeft het Mannenkoor Stereo haar ledenvergadering gehouden in het Hervormd Centrum te Genemuiden.
Tijdens deze vergadering werden ook een drietal jubilarissen gehuldigd. Het waren de heren Geuje Winter die 40 jaar lid is, Thijs Oosterhof en Jacob de Vries die ieder 25 jaar lid zijn.
De jubilarissen kregen uit handen van voorzitter Jan Roetman de fel begeerde reversspeld opgespeld en ook werd een oorkonde en een bos bloemen overhandigd.
Het mannenkoor mag zich verheugen in een jeugdige aanwas. In het afgelopen jaar mocht het koor 8 nieuwe leden verwelkomen. Het ledental van het koor staat inmiddels op 143 leden.
Op 24 februari heeft het koor televisie opnames gemaakt in de Jacobijnerkerk in Leeuwarden. Deze eerste opnames zullen aankomende zaterdag 14 maart worden uitgezonden op NPO2 om 18:50 uur bij het programma Nederland Zingt van de EO.
Op zaterdag 18 april zal het vervolg van dit concert worden uitgezonden ook op NPO2 om 18:50 uur bij de EO.
Het mannenkoor Stereo heeft de agenda voor de komende 2 jaar al goed gevuld. Zie de agenda op stereogenemuiden.nl. Ook worden er al diverse plannen gemaakt voor het 50 jarige jubileum in het jaar 2016.
Het mannenkoor repeteert elke donderdag avond van 20:00-22:00 uur in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 in Genemuiden.