Afbeelding

Triviantavond Hasselt en Zwartsluis in DESZ-kantine

Cultuur

ZWARTSLUIS - Stichting 2e/3e Wereldproject Zwartewaterland houdt vrijdagavond 16 februari weer de gezamenlijke Triviantavond Hasselt/Zwartsluis. Net als vorig jaar vindt deze plaats in de DESZ-kantine in Zwartsluis.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de projecten van het 2e/3e Wereldproject. Dit jaar zijn dat er twee. De projectgroep 'Mzuzu' zet zich in voor schoon drinkwater voor dorpen in Malawi. Stichting Hope4kids heeft als doelstelling kinderen een kans op een betere toekomst te bieden door hen één of twee keer per jaar op te nemen in steeds hetzelfde Nederlandse gastgezin.

Vorig jaar deden er zeventien teams mee aan deze Triviant-avond. "Hopelijk melden zich dit jaar weer zoveel (of meer) teams aan zodat het opnieuw een fantastische avond wordt", aldus de organisatie. Een team bestaat uit drie personen. Meedoen kan bijvoorbeeld als bedrijfsteam, familieteam, straatteam of verenigingsteam. "Doe mee, zoek zoveel mogelijk sponsors en neem uw eigen fans mee. Met meerdere teams meedoen kan natuurlijk ook."

Iedereen is welkom op deze avond. De toegang is gratis. Voor alle bezoekers zijn er meerdere zaalquizzen, waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Opgeven voor de Triviantavond kan bij Tineke Boerhof, W.v.Russellstraat 28 in Hasselt, (038) 4772802; en Henk Hooijer, Kiekendiefstraat 85 in Zwartsluis, (038) 3867862. Zij kunnen ook gebeld worden voor meer informatie.

Aanvang: 19.30 uur in de DESZ-kantine, Cingellanden 1.