Mbuma-comité houdt verkoping in Eben-Haëzerschool

Cultuur

GENEMUIDEN - De plaatselijke Mbuma-zendingskrans houdt zaterdag 6 oktober weer haar jaarlijkse verkoping in de Eben-Haëzerschool in Genemuiden.

"Het comité heeft er weer voor gezorgd dat er voor een ieder wel wat te koop is wat hij/zij juist nodig heeft en lekker vindt", aldus de organisatie. "Te denken valt aan slaatjes, puddingbroodjes, snert, taarten, advocaat, kaas, warme- en koude vis, oliebollen, fruit, worsten, speelgoed, cadeauartikelen, boeken, snoep, snacks en meer. Dus aan iedereen is gedacht en niemand zal aan het eind van de verkoop teleurgesteld naar huis gaan. Voor de kinderen is een lokaal ingeruimd om te knutselen. De juf probeert je van alles te laten maken."

De aula is weer ingeruimd om elkander te ontmoeten, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij. De verkoop duurt van 10.00 tot 13.00 uur. "Met uw komst steunt u de Mbuma Zending die in Zimbabwe het Evangelie mag verspreiden en nuttig werk doet. Daar wordt onder andre basis- en middelbaar onderwijs gegeven, een weeshuis gerund, de Bijbel vertaald in de plaatselijke taal en ook worden patiënten geholpen en verpleegd in het zendingsziekenhuis. De Zimbabwaanse overheid is dan ook erg gelukkig met wat hier ter plaatse door de stichting Mbuma gedaan wordt."