Leo Ravensbergen speelt werken van John Propitius in Bovenkerk Kampen
Leo Ravensbergen speelt werken van John Propitius in Bovenkerk Kampen brugmedia.nl

Leo Ravensbergen speelt werken van John Propitius in Bovenkerk Kampen

Cultuur

Leo Ravensbergen speelt werken van John Propitius in de Bovenkerk van Kampen!

Kampen-Op woensdagavond 12 augustus geeft Leo Ravensbergen een orgelconcert in de beroemde Bovenkerk van Kampen. Leo is een oud-leerling van John Propitius. Hij zal woensdagavond 12 augustus gewoon een ouderwetse John Propitiusavond voor u verzorgen.

Leo is geboren op 28 november 1988 in Rijnsburg. Leo heeft improvisatielessen gevolgd bij John Propitius. Orgelspelen is een hobby van Leo. “Een concert als deze, in de Bovenkerk van Kampen is iets wat ik nooit had durven dromen en waar ik zeer dankbaar voor ben om dit te kunnen/mogen doen.”, aldus Leo zelf.

Leo zal zijn concert beginnen met een eigen werk over Komt nu met zang. Daarna volgen er allemaal werken van John Propitius. O.a. Psalm 84, Komt laat ons voortgaan kind’ren, Heer’, wees mijn Gids, Psalm 42, Wie maar de goed God laat zorgen en Eens als de bazuinen klinken.

De entreeprijzen bedragen voor beide series € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). Een link voor de livestream bedraagt € 10,00.

De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl

Hartelijk welkom!

Abonneer gratis

op de digitale krant