Scootmobiel
Scootmobiel VVN

Veilig op weg met uw scootmobiel in Zwartewaterland

Ingezonden Ingezonden

Bent u inwoner van de gemeente Zwartewaterland en heeft u een scootmobiel? Veilig Verkeer Nederland organiseert in samenwerking met Fytac Ergotherapie een scootmobieltraining. Deze training is bedoeld om scootmobielbezitters veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen. U krijgt in een gezellige en ongedwongen sfeer de kans om uw kennis van de verkeersregels op te frissen en te oefenen met het gebruik van uw scootmobiel. De training bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels voor scootmobielgebruikers en het oefenen met de scootmobiel op een binnenparcours. Heeft u nadien nog vragen? De ergotherapeut maakt graag een vervolgafspraak met u. Ergotherapie wordt in 2021 voor 10 uur vergoed uit de Basisverzekering.

De training wordt in opdracht van de gemeente Zwartewaterland gehouden op donderdag 9 december a.s. van 10.00 tot 12.30 uur in Verenigingsgebouw ‘d Overtoom,Grutto 1, 8281 ES  Genemuiden

De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. U wordt verzocht uw eigen scootmobiel mee te nemen. Deelname aan de training is gratis.


Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december 2021 via www.vvn.nl/opfriscursussen  of door een mail te sturen naar: steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Zwartewaterland.

Graag uw naam en emailadres doorgeven. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 0575 – 510 144.