Opnieuw zege voor eerste team TTV Zwartsluis

Sport

ZWARTSLUIS - Het eerste team van TTV Zwartsluis speelde deze week thuis tegen het zesde team van Heino. Het won met 9-1.

Dit was een wedstrijd waarin afstand genomen kon worden van de laatste twee in de poule. De wedstrijd begon goed voor John van Schellen, Marc de Rijk en Fabian Santbergen. Zij namen een mooie 4-0 voorsprong, mede door winst in het dubbelspel voor Van Schellen en Santbergen.

Na het dubbel is het altijd weer lastig om in het normale ritme te komen. Dit ondervond ook Santbergen. Na een spannende wedstrijd moest hij zijn tegenstander de hand geven. De Rijk speelde zeer geconcentreerd en won ook nog zijn andere wedstrijden. Santbergen won ook zijn laatste wedstrijd. Van Schellen zeer sterk spelend, soms van ver achter de tafel, wist deze avond al zijn wedstrijden te winnen. De eindstand was een mooie 9-1 zege.

Het tweede team kwam niet in actie deze week.

Het derde team speelde in Hoonhorst. Team twee van Hoonhorst was de tegenstander. Deze wedstrijd ging om de eerste plaats in de poule. Tjalling Wynia kwam dit keer niet tot winst. Kenneth van Dijk won één keer. Christophe Meijer won twee keer. Door de eindstand van 7-3 voor Hoonhorst is er nu een kleine achterstand opgelopen, maar deze is niet onoverkomelijk.

Het vierde team ging naar Hattem. Team negen van Smash '70 was de tegenstander. Voor Wietze Bakker zat er geen winst in dit keer. Harm Hageman en Wout van Dalfzen wonnen ieder één keer. De eindstand was een 8-2 nederlaag.

Zwartsluis vijf speelde thuis tegen Nevanco, team 1 uit Hasselt. Mark Smit en Gerwin van Dalfzen hadden er zin in deze avond. Zij wisten ieder twee keer te winnen. Samen wonnen zij ook het dubbelspel. Bianca Meijer mocht ook weer eens meedoen. Zij was duidelijk te sterk voor deze tegenstanders uit Hasselt. Met drie zeges had zij een mooi aandeel in de met 8-2 gewonnen wedstrijd.

 

De jeugd speelde zaterdag ook weer.

Zwartsluis 1 speelde in Kampen, tegen Kampenion 6.                          Uitslag   2-8

Jonathan Booij won niet. Puck Louw won één keer en Nynke Wegerif won ook één keer. Het dubbelspel ging net verloren.

Zwartsluis 2 speelde in Deventer, tegen De Veluwe 3.            Uitslag 0-10     Max Louw, Lukas Zwanepol en David Hoen kwamen niet tot winst.

Zwartsluis 3 speelde tegen Zwartsluis 4.                               Uitslag 10-0    Winne Muijsers, Lukas Zwanepol en Quinten Beugelin wonnen al hun wedstrijden van Ingmar Steenbergen, Thimo Smit en Edward de Wit.

Zwartsluis 5 speelde in Nunspeet, tegen LeoGang SL 4.                      Uitslag 3-2 Dinand Steenbergen won één keer. Debutant Ian Wynton Smit kwam tot één keer winst.