Zege voor eerste team TTV Zwartsluis

Sport

ZWARTSLUIS - De spelers van het eerste team van TTV Zwartsluis speelden tegen het eerste team van Smash-In uit Ens. Daar won het met 7-3.

Na de goede start van vorige week, hoopten zij op een goed vervolg. John van Schellen en Fabian Santbergen moesten deze avond een beroep doen op een invaller. Jan Booij had wel zin om mee te doen.

Van Schellen begon sterk en wist zijn eerste partij winnend af te sluiten. Deze avond was hij goed op dreef en wist nog één keer te winnen. Santbergen speelde goede wedstrijden maar kwam twee keer net iets te kort. Zijn derde partij won hij wel. Booij zorgde voor een grote verrassing. Hij begon met een mooie zege en was daar al tevreden mee. De verrassing zat er in dat hij ook zijn andere enkelspelen won. Santbergen en Van Schellen wonnen ook nog het dubbelspel. Zo brachten zij de eindstand op een 7-3 zege.

Het tweede team ging vrijdag naar Harderwijk. In die plaats stond een sterke tegenstander op hen te wachten, namelijk het eerste team van Harderwijk. Albert Mooiweer en Jan Booij wisten ieder één keer te winnen. Roel Santbergen kwam niet tot winst. Het dubbelspel ging ook verloren. De eindstand van 8-2 was wel een te grote nederlaag, gezien het wedstrijdverloop.

Het derde team speelde vrijdag in Wezep. Het vierde team van Bosman was de tegenstander. Deze week weer een zege voor dit team. Tjalling Wynia en Kenneth van Dijk wonnen ieder één keer. Christophe Meijer won al zijn drie enkelspelen. Ook was er winst in het dubbelspel voor Van Dijk en Meijer. Eindstand was een 6-4 zege.

Het vierde team speelde tegen DTV, team vijf, uit Dalfsen. Eindstand 3-7 verlies. De punten kwamen op naam van Wout van Dalfzen, hij won twee keer, Wietze Bakker geen winst en Harm Hageman won één keer.

Het vijfde team speelde tegen TT Zwolle, team veertien. Eindstand 7-3 winst.  Gerwin van Dalfzen won twee keer en Mark Smit won één keer. Invaller Bianca Meijer wist drie keer te winnen. Van Dalfzen en Smit wonnen ook het dubbelspel.

De jeugd speelde zaterdag in de regio. Zwartsluis 1 ging naar Kampenion 7 (Kampen), uitslag 2-8. Jonathan Booij geen winst. Twan Ketelapper en Nynke Wegerif ieder één keer winst.

Zwartsluis 2 ging naar Emmeloord 1, uitslag: 5-5. Steven van Geelen geen winst. Ayrton Taede Trom en Max Louw wonnen ieder twee keer. Ook was er winst in het dubbel.

Zwartsluis 3 ging naar Smash '70 3 (Hattem), uitslag: 4-6. Lukas Zwanepol en Winne Muijsers wonnen ieder één keer. Quinten Beugelin won twee keer.

Zwartsluis 4 ging naar GTC 2 (Genemuiden), uitslag: 0-10. Edward de Wit, Ingmar Steenbergen en Thimo Smit kwamen niet tot winst.

Zwartsluis 5 ging naar Staphorst 2, uitslag: 0-5. Dinand Steenbergen en Yannick Meijer kwamen niet tot winst.