Tennisclub 't Eerste Wittien houdt open dag

Sport

GENEMUIDEN - Tennisvereniging 't Eerste Wittien uit Genemuiden houdt zaterdag 28 maart haar jaarlijkse open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur kan iedereen de tennissport op zijn of haar manier beleven.

Jong en iets minder jong kunnen kennis maken met de mogelijkheden die deze vereniging biedt. De tennisleraren van tennisschool NDO uit Harderwijk zijn aanwezig en verzorgen doorlopend trainingen. Ook wordt er een ongedwongen toernooi gehouden waar iedereen aan mee kan doen. Dit zal een dubbelspel zijn, waarbij een senior speler gekoppeld wordt aan een juniorspeler.

"Dit onderstreept dat tennis een sport is dat door het hele gezin kan worden beoefend", aldus de vereniging. Eén van de organisatoren Peter van der Kamp voegt daar aan toe dat een speler zelf kan beslissen of hij of zij recreatief wil spelen of mee wil doen aan de onderlinge toernooien die gedurende het hele jaar worden georganiseerd.

Genemuiden is ook actief tijdens de regionale KNLTB-competitiewedstrijden, tijdens de open dag worden de diverse dames-, heren en junioren competitieteams op de foto gezet. Bestaande leden kunnen tijdens deze dag hun spelerspassen 2015 ophalen. Kortom veel bedrijvigheid op de vier met kunstgras belegde tennisbanen. Ook is de kantine geopend, hier kunnen geïnteresseerden informatie verkrijgen over de vereniging én over de aantrekkelijke actie met betrekking tot tennislessen voor nieuwe leden.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina fb/Eerstewittien