Inschrijvingsperiode Zwartewaterlandtoernooi gestart

Sport

GENEMUIDEN ? Traditiegetrouw wordt in de laatste weken van het jaar het  Zwartewaterlandtoernooi gehouden in Genemuiden. Dit keer vindt de 13e editie plaats in Sporthal d' Overtoom. Teams kunnen zich nu inschrijven.

 

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Ook dit keer zijn er vier speeldagen. De voorronden vinden plaats op 22 en 23 december. De tussenronde wordt gespeeld op 27 december. De grote finaledag staat gepland voor 30 december.

 

De organisatie roept teams op om zich in te schrijven. Dat kan via zwtoernooi@gmail.com. De inschrijvingsperiode sluit eind oktober. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Inmiddels heeft VeBe floorcoverings zich als eerste team ingeschreven.

 

Bij het Zwartewaterlandtoernooi draait het niet alleen om het voetbal. De organisatie wil ook enkele maatschappelijke doelen ondersteunen. Dit jaar is gekozen voor twee goede doelen, kinderboerderij De Taghof en Stichting Akkerweide. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.zwartewaterlandtoernooi.nl