Sportclub geeft winst in slotfase weer uit handen

RIJNSBURG - Sportclub Genemuiden lijkt patent te hebben op wedstrijden waarbij men in de slotfase dure punten verspeeld. Ook bij Rijnsburgse Boys lukte het zaterdag niet om de volle winst over de streep te trekken. Met nog slechts één minuut te spelen gaf de ploeg een 2-3 voorsprong uit handen (3-3). Sportclub Genemuiden keek al snel tegen een achterstand aan. Al in de 8e minuut was het Resham Sardar die de thuisploeg op voorsprong zette (1-0). Via Sijmon Eenkhoorn kwam Genemuiden langszij in de 16e minuut. Jeffrey de Visscher wist de score voor rust nog uit te bouwen naar 1-2. Vrijwel direct na de pauze kwam Rijnsburgse Boys door Van der Vijver weer op gelijke hoogte (2-2). Sijmon Eenkhoorn leek SC Genemuiden met zijn tweede goal de drie punten te bezorgen (2-3), maar Joost Kuhlmann scoorde één minuut voor tijd de 3-3.