Sportclub eenvoudig verder in KNVB-bekertoernooi

Sport

SOMEREN - Sportclub Genemuiden heeft woensdagavond eenvoudig de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi bereikt. Bij zondageersteklasser Someren won de ploeg van trainer Richard Karrenbelt met 1-4. Spits Willem Lajouw had een groot aandeel in de zege. Hij scoorde drie keer.

De nieuwe aanvaller van Sportclub Genemuiden zette zijn ploeg al snel in de wedstrijd op het goede spoor. In de 4e minuut opende hij de score. In de 18e minuut kwam Someren nog wel langszij, maar op slag van rust zorgde Lanjouw voor een hernieuwde Genemuider voorsprong.

In de 68e minuut bouwde Lanjouw de marge verder uit. Sijmen Jansen bepaalde in de 81e minuut de eindstand op 1-4.

In de tweede ronde speelt Sportclub Genemuiden een thuiswedstrijd tegen HSC '21.Dit duel wordt gespeeld op 20,21 of 22 september.