Afbeelding

Zwem- en reddingsbrigade Hasselt tweede in Deventer

Sport

HASSELT - Een fanatieke wedstrijdploeg van Zwem- en reddingsbrigade Hasselt heeft zaterdag meegezwommen met de nieuwjaarsmarathon in Deventer. Het leverde een tweede plek op.

Er werd gezwommen van 19.00 tot 1.00 uur waarbij ieder teamlid tien minuten in het water lag. Daarnaast waren er twee verschillende teamestafettes. De avond werd om 0.30 uur afgesloten met een sprintestafette.

De zwemmers uit Hasselt kenden een geslaagde en vooral gezellige marathon met een zwemafstand van 23.400 meter. Brigade Hasselt werd deze avond ondersteunt door drie 'externe zwemmers'. De ploeg bestond uit Joas Treffers, Else Vogelzang, Joanne Spoelstra, Fieke Vogelzang, Rico van Assen, Vera Akkermans, Lisa Korterink en Carijn Bergman uit Hasselt, Jeroen Koster en Ruben Mellema van brigade Zevenaar en Mark Koostra van brigade Staphorst.

Zwem- en reddingsbrigade Hasselt is een zwem- en reddingsbrigade die elke woensdagavond traint in zwembad Hasselt (zomer) of Genemuiden (winter). Kijk voor meer informatie op website: www.reddingsbrigade-zrh.nl.