Afbeelding
Bas Wilberink

'Lage seniorentoernooi' bij Olympia '28

Sport

HASSELT - Bij Olympia '28 staat zaterdag 9 juni 'het lage seniorentoernooi' op het programma. De seniorenelftallen van de Hasselter voetbalvereniging hebben de handen ineen geslagen om het negentigjarig bestaan van de club van een apart, sportief tintje te voorzien.

Verschillende elftallen uit de omgeving van Hasselt hebben zich aangemeld. "Samen zullen we er een geweldige dag van maken", aldus de organisatie.

De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en zijn rond 16.30 uur afgelopen. Aansluitend is er livemuziek en barst het feest los. "Dus twijfel niet en kom kijken en luisteren op sportpark 't Hoenbroeck. We hopen jullie allen te mogen verwelkomen om er samen een mooi feestje van te maken."

Het toernooi word mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Cafe Advundum, Slomp en de Graaf, Mister Travel, Kontento.eu, Mijn stadsfiets, Snijder Filtertechniek, Prins Transport, Hekman Hoveniers, MWS, Mulder en Kroes bestrating, Bert Leistra makelaardij, Digidot Computers, Hout-Staal-Beton (schuitemaker), Veldman Beton Hasselt, Briljant auto's/cleaning en Drost Koffie.