Tweemaal brons bij plaatsingswedstrijd acro voor SV Hasselt

Sport

HASSELT - SV Hasselt heeft bij de eerste twee plaatsingswedstrijden van het nieuwe acroseizoen twee bronzen medailles binnengehaald.

Afgelopen zaterdag kwamen de D-teams van SV Hasselt in actie bij hun eerste plaatsingswestrijd. Myla Worst, Joanne Mijnheer en Kirsten van Herk trokken veel bekijks met hun oefening. De combinatie van mooie dans en goed uitgevoerde elementen zorgde voor een hoge score. Met 22.530 punten eindigde het trio als derde.

Lotte Mansveld en Marijke Potuyt verdienden 20.030 punten voor hun nieuwe oefening. Ilse van der Steege, Sanne van Herk en Elise van den Belt lieten een vrolijke oefening zien met originele danspasjes. Voor hun oefening kregen zij 20.210 punten. Annemijn ten Kate, Marleen Joling en Alissa ten Klooster sleepten met een stoere oefening 20.940 punten binnen.

Een week eerder stonden de E-trio’s van SV Hasselt voor het eerst op de vloer bij een plaatsingswedstrijd. Het jongste trio Esmay Roosberg, Tamira van der Horst en Femke van Herk kende een geslaagde start van het seizoen. Bij dit drietal draaide Van Herk haar eerste wedstrijd. Het trio liet een keurige oefening zien, die werd beloond met 20.860 punten. Dat was goed voor een bronzen medaille.

Chantal Harink, Lisanne van der Steege en Jeslin van den Belt lieten deze dag een heel goede zelf gemaakte oefening zien. De oefening werd beloond met een prima score 22,970 punten. Hiermee viel het trio van SV Hasselt net buiten de prijzen.

SV Hasselt kijkt tevreden terug op de eerste twee plaatsingswedstrijden. Op 1 en 8 februari zullen de teams uit Hasselt weer in actie komen.