Afbeelding
Bas Wilberink

Olympia ‘28 pakt punt in matig duel

(door Gerard Meijeringh)

VAASSEN - Olympia ’28 heeft zaterdag een punt overgehouden aan het duel bij het hoog geklasseerde VIOS Vaassen. In een zeer matige wedstrijd kwamen beide ploegen uit op 0-0. Olympia staat drie punten boven de rode streep in de derde klasse C.

Voor de rust was er nauwelijks iets te beleven. In de achtste minuut verdween een kopbal van VIOS Vaassen over het Olympia-doel.

Ook in de tweede helft waren de hoogtepunten schaars. In de 51ste minuut viel de eerste kans voor Olympia te noteren in dit duel. Stan Roosken kopte naast uit een corner van Willard Visscher. Een minuut later ontsnapte de ploeg uit Hasselt aan een achterstand. Mehmet-Ali Akalin raakte de paal.

In de slotfase vielen er nog twee rode kaarten. In de 88ste minuut werd een speler van VIOS Vaassen met rood weggestuurd, nadat hij de doorgebroken Jan Koedijk onderuit haalde. In de blessuretijd liepen de emoties even hoog op. Na deze schermutseling zag Bart Westra een rode kaart.