Bas Wilberink

Twee versterkingen voor Olympia '28

Sport

HASSELT - Olympia ’28 heeft twee nieuwe spelers toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen. Jos Holtland komt over van VV Wilsum. Matthan Admiraal keert terug bij Olympia na een jaar afwezigheid. Eerder werd bekend dat Jasper van der Stouw terugkeert bij de club uit Hasselt.

De technische commissie van Olympia ‘28 is erg blij met de komst van Holtland en Admiraal. “Jos is een jonge speler met veel potentie die vanuit de jeugdopleiding van IJVV naar de hoofdmacht van Wilsum is verkast”, zo laat de technische commissie weten.

“En dat Matthan terugkeert op het oude nest stemt natuurlijk tot veel tevredenheid. Voor zijn sabbatical speelde hij zo’n tien jaar in Olympia 1. Met hem en Jasper sluiten twee spelers aan met de nodige ervaring. Ervaringen waar de jongere spelers weer van kunnen leren.”

Tegenover de komst van Jasper van der Stouw, Matthan Admiraal en Jos Holtland staat het vertrek van routinier Dieter Kroek, die met trainer Jarrisch Keizer meeverhuist naar FC Meppel. Lars Reijnen gaat in een lager elftal bij Olympia ‘28 spelen.

Willard Visscher speelt ook volgend seizoen op ‘t Hoenbroeck. “Ondanks de nodige interesse van andere clubs heeft de spelmaker aangegeven graag te willen blijven in Hasselt. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Het zegt ook iets over de nieuwe wind die er waait dat zulke jongens willen blijven en dat oud-spelers naar Olympia willen komen. We kijken met veel vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen.”