Afbeelding

Jubileumfeest Sportclub Genemuiden uitgesteld

Sport

GENEMUIDEN - Het coronavirus fungeert ook als spelbreker voor het jubileumfeest van Sportclub Genemuiden. De voetbalclub heeft besloten om het feest een jaar uit te stellen. De nieuw gekozen datum voor het jubileumweekend is 22 en 23 oktober 2021.

Ondanks de vroege voorbereiding van de jubileumcommissie om een mooi programma voor te bereiden in het jubileumweekend rond Sportclub’s negentigste verjaardag, is besloten om de feestelijkheden uit te stellen”, zo laat de club weten.

Sportclub bestaat 22 oktober negentig jaar. Het lag in de bedoeling om in datzelfde weekend, vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober, activiteiten te organiseren voor de jeugd, senioren, supporters en sponsoren.

“Op dit moment is het niet duidelijk wat wel en niet mag rond deze data door de coronapandemie. Een goede voorbereiding is hierdoor niet mogelijk”, aldus Sportclub Genemuiden.

Daarnaast wijst de club naar de impact dat het coronavirus op de club heeft gehad. “Daardoor ligt het uitstellen van de festiviteiten voor de hand.”