Afbeelding
Stockfoto

Stadskoerier Extra komt met sportbijlage, verdien geld voor je club

Sport

ZWARTEWATERLAND - In de aanloop naar een nieuw sportseizoen komt De Stadskoerier Extra met een sportbijlage. Hiermee biedt De Stadskoerier Extra verenigingen een podium om zichzelf te presenteren. Daarnaast wordt er een abonnementenactie gekoppeld aan de bijlage, waarmee inwoners van Zwartewaterland geld kunnen verdienen voor hun favoriete vereniging. De sportbijlage wordt op 15 september huis aan huis verspreid.

De Stadskoerier Extra wil een podium bieden voor alle sportverenigingen. Dat geldt uiteraard ook voor speciale sportbijlage. Verenigingen krijgen hierin de ruimte om zich te presenteren en/of hun nieuws te communiceren. De sportbijlage wordt geïntegreerd in De Stadskoerier Extra en op 15 september huis-aan-huis verspreid.

Clubs kunnen tot en met 16 augustus hun bijdrage aanleveren via het mailadres sport@brugmedia.nl. Daarnaast biedt De Stadskoerier Extra vanaf 15 september een unieke kans om je favoriete vereniging te steunen. Elke nieuwe abonnee mag z’n favoriete vereniging doorgeven. Als dank voor de steun aan de lokale journalistiek wordt vervolgens 10 euro overgemaakt naar de desbetreffende vereniging bij het afsluiten van een jaarabonnement. Een mooie manier om de kas van je favoriete club te spekken.

De actie loopt van 15 september tot en met 10 oktober. Uiteraard hopen we met z’n allen op een ouderwets sportseizoen, dat in z’n geheel kan worden afgemaakt. Een sportjaar waarin sportprestaties centraal staan en vergaande coronamaatregelen tot het verleden behoren. De Stadskoerier Extra wil er zijn voor alle sportverenigingen en roept alle clubs op om nieuws in te sturen. Dat kan via het mailadres: sport@brugmedia.nl.

Gerard Meijeringh

Abonneer gratis

op de digitale krant