Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

ASSS-team Sportclub zoekt spelers

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden is op zoek naar nieuwe spelers voor het ASSS-team. Het ASSS-team staat voor Aangepaste Sporten en Spelen Sportclub en bestaat uit spelers met een (lichte) beperking. Het seizoen loopt van midden september tot en met november van begin maart tot en met juni. 

In de laatste training van het voetbalseizoen 2020-2021 hebben alle acht spelers van het ASSS-team aangegeven ook dit seizoen voor Sportclub uit te willen komen. “Daar zijn we ontzettend blij mee, temeer omdat ook de trainers Wim en Henk alsook teammanager Flip hebben aangeven dan ook te willen blijven. Omdat acht spelers net wat aan de lage kant is, is de zomerperiode volop benut om te bekijken of er nog nieuwe spelers voorhanden waren. Twee nieuwe spelers hebben zich hierbij aangemeld. Daarmee komen we op een aantal van tien spelers. Het zou mooi zijn wanneer er nog in ieder geval een of twee bijkomen”, zo laat Sportclub Genemuiden weten.

“Dus lijkt het je wat om aan te sluiten bij dit mooie team en ben je 15 jaar of ouder, laat dit dan aan Flip weten. Zijn telefoonnummer is 06-29469516. Dit geldt ook wanneer je in Zwartsluis of Hasselt woont, ook dan ben je van harte welkom (vervoersproblemen zijn hierbij bespreekbaar).”

Gerard Meijeringh