Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Digitale nieuwjaarsopening Olympia’28

Sport

HASSELT - Olympia’28 opent zaterdag vanaf 16.00 uur met een digitiale nieuwjaarsopening. Daaraan is ook een loterij gekoppeld. Loten kunnen tot vanavond 18.00 uur worden aangeschaft.

De link van de livestream staat op website van Olympia (www.olympia’28.nl). Na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Martien Wursten volgt de trekking van de loterij.
Sander Steffen van Entertain-ME, tevens leider en speler van mannen 35+ (7x7), zal dit jaar de trekking verrichten. Net als vorig jaar wordt de laatste vijf topprijzen voor het laatst bewaard. Gewonnen prijzen worden deze maand thuisbezorgd bij de winnaars.

Loten kosten 5 euro per stuk en kunnen digitaal worden aangeschaft via overmaken en het betaalverzoek. Voor elk aangekocht lot gaat je naam in de koker. Elk extra lot is derhalve een extra kans op prijzen. Daarnaast steun je Olympia’28: de volledige opbrengst van de loterij gaat namelijk naar de clubkas.

Het digitaal aanschaffen van de loten kan op twee verschillende manieren. Optie 1 is overmaken. Ik dan geval maakt u het desbetreffende bedrag (5 euro per lot) overmaken naar NL06RABO0325662800 t.n.v. Voetbalvereniging Olympia’28 onder vermelding van ‘Loterij 2022’.

Optie is 2 via betaalverzoek. In dat geval kunt u loten kopen via een link. U vult het desbetreffende bedrag in (5 euro per lot) en volgt de betaalinstructies. De betaling is: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=JeeD6R1fRDaHwhqJ2s_kzQ


Gerard Meijeringh