Afbeelding
Foto: Jan Bruins

Geslaagde sponsoravond Olympia’28 met John van Zweden

Sport

HASSELT - In de kantine van Olympia’28 vond vrijdagavond een sponsoravond plaats. In het najaar werd de avond nog geschrapt vanwege corona.  John van Zweden, voormalig mede-eigenaar van Swansea City, was de hoofdspreker van de avond. Verder was er veel ruimte voor bijpraten met een hapje en drankje.

Nadat de nieuwe commissieleden van de sponsorcommissie zich hadden voorgesteld, was het woord aan voorzitter Martien Wursten. Hij bedankte de aanwezige sponsoren voor hun blijvende steun, ook tijdens de COVID-19 periode. Tevens stond hij stil bij ‘de vereniging’, de recente ontwikkelingen als het nieuwe terras, en blikte hij vooruit naar de toekomst. 

Vervolgens was het woord aan John van Zweden. Van Zweden vertelde zijn bijzondere verhaal over zijn ‘tweede liefde’ Swansea City. Over hoe hij mede-eigenaar werd van Swansea en hoe de club, op dat moment op de wip naar amateurvoetbal, in de jaren volgend de opmars naar de Premier League wist te maken. En dit alles vertelde van Zweden in onvervalst Haags accent met veel humor en prachtige anekdotes. De avond werd met gezelligheid afgesloten, mede door de beschikbaar gestelde speciaalbiertjes van Brouwerij Avereest.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh