Afbeelding
Foto: Zwem-en Reddingsbrigade

Carijn Bergman nieuwe voorzitter Zwem- en Reddingsbrigade

Sport

HASSELT - Na veertien jaar voorzitterschap geeft Henk Doedens het voorzittersstokje van Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt over aan Carijn Bergman. Daarmee is de club naar eigen zeggen klaar voor een nieuwe fase vol plannen en initiatieven. “Haar ervaring en passie voor zwemmen zullen zeker een positieve invloed hebben op de club en haar leden. Het streven om de club te laten groeien en te versterken met een voltallig bestuur is lovenswaardig.”

Met een bevlogen nieuwe voorzitter, Margit Pelleboer voor de ledenadministratie, Stefanie van de Berg als algemeen lid, het huidige bestuur met Gayan Faverey en Nico Schra en een gemotiveerd kader, lijkt Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt klaar te zijn voor een bruisende toekomst vol zwemplezier en veiligheid in het water.

Het aanbieden van diverse activiteiten, zoals zwemmen voor het c-diploma, reddingszwemmen en trimzwemmen, toont de veelzijdigheid van de club en maakt het aantrekkelijk voor een breed publiek, jong en oud. Het feit dat de club ruimte heeft voor nieuwe leden biedt kansen voor mensen die geĂŻnteresseerd zijn in zwemmen en reddingsbrigadewerk.

Het vooruitzicht om op 1 mei te kunnen zwemmen in het openluchtbad van Hasselt zal ongetwijfeld enthousiasme brengen bij de leden. Wie geĂŻnteresseerd is in meer informatie over de club kan terecht op de website reddingsbrigade-zrh.nl en op de sociale media van de club, zoals Facebook en Instagram.