Ook kleinere projecten welkom als nieuw 2e/3e Wereldproject

Partnerbijdrages

ZWARTEWATERLAND - Stichting 2e/3e Wereldproject Zwartewaterland vraagt werkgroepen die zich wel willen aanmelden voor het project voor 2012, maar het 'intekenen voor een heel actiejaar wat te veel' vinden, zich te melden.

Vorige week deed de stichting een oproep voor het indienen van nieuwe projecten. "We willen ook kleinere projecten met hun werkgroepen uitnodigen om een aanvraag in te dienen", vertelt Klasien Hoekman. "Wellicht kan er onder supervisie van de stichting het een en ander gecombineerd worden."


 


Aanvragen kunnen ingediend worden tot 1 januari 2012 op het adres van de Stichting 2e/3e Wereldproject, Greente 7, 8281 KL Genemuiden. Voor meer informatie kan gebeld worden via 06-220 370 35 of gemaild naar hoekman-fuite@planet.nl. Zie ook de website www.2e3ewereldprojecten.nl.


De uiteindelijke projectkeuze wordt voor de definitieve vaststelling voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland. De keuze wordt naar verwachting eind januari 2012 bekend gemaakt. Na de afsluiting van het project 'Onderwijs voor meisjes langs de Ganges' op 6 maart 2012, kunnen de financile acties opstarten.