115 jaar ervaring bij Interfloor, feestje!

Partnerbijdrages

Dit jaar waren er 4 medewerkers bij Interfloor Zwartsluis die 25 jaar (3 personen) en 40 jaar (1 persoon) in dienst waren. Dit was voor het bedrijf een mooie aanleiding om met alle medewerkers met aanhang en oud-medewerkers met aanhang een 2 daagse reis te maken.

De reis ging naar Amsterdam waar naast een leuk dagvullend programma s’avonds de show van Hans Klok werd bezocht. Men overnachtte in een goed hotel in het centrum.

Voorafgaand was een diner waar directeur Lens Nekeman de 4 jubilarissen toesprak. Interfloor heeft ongeveer 1/3 van haar personeelsbestand met 25- of 40-jaar dienstverband. En ook onder de oud-medewerkers die mee uitgenodigd waren , zaten uitsluitend eerdere jubilarissen.

Het succes van Interfloor is ook grotendeels te danken aan een stabiel en kundig team, iedereen werkt als familie samen,en kent elkaars eigenschappen. Vakmanschap en jarenlange routine van het team geven een hoge kwaliteit in de dienstverlening aan de klanten. Daardoor is Interfloor marktleider in tapijt en vinyl geworden en nog de enige leverancier van de woning- en projectinrichter die specialist is in tapijt en vinyl.

De jubilarissen waren: Ferry Drost uit Sint Jansklooster (25 jr in dienst) die in het magazijn verantwoordelijk is voor het bedienen van de snijmachine en dagelijks honderden kamers snijdt en controleert. Een belangrijke spil in het magazijn.

Johan Jonkman (25 jaar in dienst) controller en personeelsmanager uit Nieuwleusen. Een verantwoordelijke en nauwkeurige kracht die een perfecte administratie voert en als personeelsmanager iedereen bijstaat waar nodig.

Johan Mulder (25 jr in dienst) uit Drachten. Begonnen als vertegenwoordiger en sinds 1999 inkoper/marketing manager. Sinds enige jaren toegetreden tot de directie als directeur inkoop. Een spilfunctie binnen Interfloor om producten te ontwikkelen en de marketing daarvan te verzorgen. Ooit als stoffeerder en winkelverkoper begonnen,daarna winkelmanager. Daarmee qua productkennis en gevoel voor de markt goed onderlegd, hij heeft een zeer commerciële collectie tapijt en vinyl gecreëerd die continue wordt vernieuwd.

Jan Hensen (40 jaar in dienst) uit Zwartsluis. Begonnen als 16 jarige jongen in de tijd van kokos vloerbedekking. De overgang naar tapijt meegemaakt en verantwoordelijk in het magazijn voor het bevoorraden van de snijmachine. Een zeer constante en waardevolle kracht die bij goede gezondheid eventueel een 50 jaar jubileum nog kan meemaken.

Alle jubilarissen kregen van directeur Lens Nekeman een belastingvrij maandsalaris en jubileum geschenk en uiteraard een mooi boeket. De voorstelling in Carre van Hans Klok was spectaculair, en de dag daarop een sloepentocht door Amsterdam en s’middags invulling naar keuze. Met een diner werd dit weekeinde afgesloten waar de jubilarissen ook namens alle collega’s nog een cadeau ontvingen.