Bouwcenter Concordia opent nieuwe vestiging in Genemuiden

Partnerbijdrages

Bouwcenter Concordia opent maandag 20 maart een totaal nieuwe vestiging aan de Puttenstraat 18 in Genemuiden. Woordvoerder Dick Beens is samen met zijn medewerkers trots op de prachtige vestiging naast van Dalfsen Infra.

“We hebben echt een heel complete bouwcentervestiging met veel hout en bouwmaterialen en in onze Bouwshop ijzerwaren, gereedschappen, tegels, lijmen en kitten”, vertelt hij.

De vestiging gaat officieel pas maandag 20 maart open, maar er zijn al behoorlijk wat potentiële klanten binnen geweest. “Wij hebben in de aanloop al verschillende orders gescoord want mensen zijn altijd nieuwsgierig. Vooral de bouwshop ziet er fraai en compleet uit. Hier kunnen onze klanten, die voornamelijk bestaan uit aannemers, bouwbedrijven, ZZP’ers, zelfbouwers en klussers, snel en gedegen terecht.”

De plek aan de Puttenstraat is ideaal. “Er is veel parkeerruimte voor het pand, en veel opslagruimte in en naast het pand voor ons uitgebreide leveringspakket op hout en bouwmaterialengebied”, legt Dick uit. “Daarnaast hebben we straks ook nog een ingang om de hoek aan de Oosterbrugstraat. Hierdoor kunnen de klanten rondrijden in en door ons magazijn en op het buitenterrein.”

De economische tijden trekken weer iets aan en daarom is Dick ervan overtuigd dat Bouwcenter Concordia in Genemuiden een succes gaat worden. “Wij zijn als Concordia nog steeds een zelfstandig bedrijf waar we korte lijnen hebben en wij zijn aangesloten bij Bouwcenter Centraal. Daardoor hebben wij een scherpe inkoop en kunnen gebruik maken van hun Logistieke magazijn. Daaruit worden veel van onze materialen dagelijks aangeleverd. Daarom kunnen wij snel en concurrerend leveren.”

Voor de dagelijkse bezorging van hout en bouwmaterialen wordt gebruik gemaakt van de vrachtwagens van Bouwcenter Concordia, die vanuit Meppel gecoördineerd worden. “Voor een breder pakket aan bouwmaterialen zoals sanitair, tegels en keukens kunnen wij gebruik maken van onze zusterbedrijven zoals Concordia Keuken & Bad in Meppel, Van der Woude Keuken & Bad in Heerenveen en Primo Keukens in Kampen.”

Om iedereen de gelegenheid te geven, te laten zien wat het bedrijf te bieden heeft is erop vrijdag 24 maart van 16.00 tot 18.00 uur een open huis met een hapje, een drankje en een leuke attentie voor iedere bezoeker. “Ook tijdens de openingsweken hebben wij voor elke klant een leuke attentie en wij hebben wij zeer regelmatige leuke en scherpe acties in onze bouwshop.”

Bouwcenter Genemuiden is dagelijks geopend van 7.00 tot 17.15 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Meer info op: www.bouwcenterconcordia.nl en www.bouwcenter.nl staan.