Afbeelding

Zwartsluis heeft nu eigen uitzendbureau

Partnerbijdrages

Zwartsluis heeft vanaf nu een nieuw bedrijf, Zwartewaterland Personeelsdiensten. Het bedrijf wordt gerund door twee inwoners van Zwartsluis en de dienstverlening (uitzenden, detacheren, payroll, outplacement, training & advies) zal zich vooral op de eigen regio richten.

Ilona de Vries is al 10 jaar lang actief als ondernemer. Vanuit haar bedrijf, Zwartewaterland Training & Advies, is nu deze extra bedrijfstak opgezet. Na 10 jaar ondernemen was het moment aangebroken om de dienstverlening uit te breiden. Er waren aanleidingen in marktwerking en vraag vanuit de regio. Samen met Else de Boer, eveneens woonachtig in Zwartsluis, werd het idee verder uitgewerkt en vormgegeven. Deze samenwerking resulteert nu in Zwartewaterland Personeelsdiensten, kortweg ZWPD, en biedt een breed scala aan diensten: uitzenden, detacheren, payrolling, werving & selectie, outplacement en trainingen & advies.

Het bedrijf wordt gevestigd aan de Handelskade in Zwartsluis. Er wordt op dit moment gebouwd aan het kantoorpand dat rond de zomer in gebruik zal worden genomen. ZWPD is nu al vanuit het huidige kantoor (Klein Lageland 1C) actief. Enkele plaatselijke ondernemers hadden al iets van de plannen vernomen, en hebben reeds gevraagd of ZWPD iets voor hen kon betekenen. Dat heeft inmiddels geresulteerd in de plaatsing van diverse kandidaten. Deze vliegende start onderschrijft het gevoel dat deze regio zat te wachten op een dergelijke dienstverlening.

ZWPD wil als regionale speler vanaf nu het adres zijn voor alle vragen op gebied van personeel en arbeid. Met een persoonlijke aanpak investeren Else en Ilona in een goede relatie met alle partijen. Door goed te luisteren naar de wensen van de werkgevers, de situatie in te schatten op het bedrijf zelf en de flexibiliteit van de dienstverlening worden maatwerkoplossingen gevonden. ZWPD is daarmee de schakel tussen kandidaten en bedrijven uit de regio.

ZWPD is te vinden op www.zwpd.nl, en te volgen via Facebook en Twitter. Ilona en Else hebben er zin in om er werk van te maken, en alle werkzoekenden van Zwartewaterland en Steenwijkerland te ontmoeten.