Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zo kun je jouw klanten op een verrassende manier bedanken

Partnerbijdrages

In het bedrijfsleven kun je handig gebruikmaken van relatiegeschenken. Zo kun je ze inzetten om het bedrijf in the picture te zetten, maar ook om nieuwe opdrachtgevers enthousiast te maken. Zo lenen bedrukte papieren tassen zich bijvoorbeeld voor diverse doeleinden. In dit artikel hebben wij een paar voorbeelden op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Handige notitieblokken

Allereerst zou je ervoor kunnen kiezen om te investeren in bedrukte notitieblokken. Het is een slimme manier om reclame te maken voor het bedrijf, omdat je de notitieblokken met het bedrijfslogo helemaal bij de huisstijl van de onderneming kunt laten passen. Bovendien is een notitieboek laten bedrukken de ideale mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten, omdat het logo direct in het oog springt. Dit is uitstekende manier om jezelf te onderscheiden van de rest!

Veelzijdig relatiegeschenk 

Door de veelzijdigheid van relatiegeschenken als tassen ben je ervan verzekerd dat je extra zichtbaarheid kunt creĆ«ren. Ga bij voorkeur voor papieren exemplaren van natuurlijk kraftpapier: een veelgebruikte papiersoort die ook wel kartonpapier wordt genoemd. Deze hebben een hele natuurlijke uitstraling en zijn geschikt voor het verpakken van lichtere items. Uiteraard behoort het bedrukken van een papieren tas tot de mogelijkheden. Hiermee kun je op een hele duurzame manier reclame maken.

Opvallend logo 

Zo kun je ervoor kiezen om de bedrukte papieren tassen en zakjes van kraftpapier of eco-papier te laten voorzien van een opvallend logo. Deze tasjes zijn leverbaar in verschillende formaten, die je all-over kunt laten voorzien van een eigen logo of print. Bovendien zijn ze perfect te gebruiken als goodiebag. Wil jij lichte spulletjes in de goodiebags stoppen? Ga dan voor een A5-formaat of maak indruk en ā€˜go bigā€™ met een A2-formaat.

Glossy finish

Natuurlijk kun je ook voor een gelamineerde draagtas met een matte of glossy finish kiezen. Deze papieren tasjes zijn stevig, waterafstotend en extra sterk met een draagkracht tot wel 10 kilo. Voor net dat beetje extra luxe ga je voor handvaten van lint. Wil je extra indruk maken? Vul ze dan met handige gifts als pennen, notitieblokken of een chique schrijfmap, als zakelijk geschenk voor de klanten. 

Kenmerken kraftpapier

Om ervoor te zorgen dat jouw delicatessen en verswaren goed bewaard blijven, kun je voor een tas van kraftpapier gaan. Hoewel het papier gevoelig is voor vocht, blijven de waren uitstekend bewaard. Naast bedrukte papieren tassen zou je eveneens voor papieren zakken voor (stok)brood, croissants, vers belegde broodjes en groente en fruit kunnen gaan. Ideaal voor een bakkerij, tankstation of biologische supermarkt.

Minimalistische uitstraling

Wil je voor een luxe kledingwinkel of wijnhandel draagtassen voorzien van een origineel ontwerp? Kies dan voor papieren exemplaren met logo in full colour en laat deze rondom bedrukken. Op deze manier heb je honderd procent invloed op het eindresultaat. Ga je voor een minimalistische uitstraling, dan zijn witte papieren draagtassen bedrukt met een zwart beeldmerk een mooi alternatief. Natuurlijk kun je de binnenzijde laten voorzien van een gekleurd patroon of een zelfontworpen design. Tijdens het ontwerpen kun jij jezelf helemaal uitleven!