Basisschool Op de Hoeksteen neemt afscheid van directeur

Algemeen

HASSELT - Basisschool Op de Hoeksteen in Hasselt heeft donderdag afscheid genomen van directeur Hendrik Leppink. Hij heeft ruim twaalf jaar gewerkt voor de school. Om hierbij stil te staan was er de hele dag een speciaal programma voor de leerlingen en het personeel.

Iedereen was aanwezig om afscheid te nemen van directeur Hendrik Leppink; leerlingen, ouders en meesters en juffen. De hele dag stond in het teken van het afscheid, al vanaf half negen ?s ochtends. Het programma begon met opdrachten die Leppink moest doen bij de verschillende groepen; klimmen, steltenlopen, basketballen, touwtje springen. De kinderen hadden ook een eigen programma waarbij ze bezig gingen met het instuderen van circusacts. Hierna werden de acts vol trots opgevoerd voor de afscheidnemende directeur.

Uiteraard was er ook volop de gelegenheid voor speeches en cadeaus. Het eerste cadeau dat Hendrik in ontvangst mocht nemen was meteen erg bijzonder, namelijk een Kwadraatbordje. De school mag zich nu officieel Kwadraatschool noemen, dit betekent dat er speciale aandacht is voor meer- en hoogbegaafde kinderen.

Na een receptie onder muzikale begeleiding van (oud-)leerlingen en oud-collega's was het feest voorbij. Hendrik Leppink gaat na de kerstvakantie aan het werk bij VGPO De Zevenster om zich te richten op begeleiding en coaching.