't Olde Staduus is op zoek naar vrijwilligers

Algemeen

GENEMUIDEN - In 't Olde Staduus in Genemuiden wordt maandagavond 1 december vanaf 19.30 uur een informatieavond gehouden voor aspirant vrijwilligers.

"Er is werk genoeg", laat de stichting 't Olde Staduus weten. "Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het helpen in de winkel en het Toeristisch Informatiepunt, diverse bode- en beheerstaken, het helpen bij de organisatie en uitvoering van evenementen of andere activiteiten."

Ook is er schoonmaakwerk. "Bij het koffiedrinken op de dinsdag- en donderdagmiddagen", legt de stichting uit. "Hoe meer mensen zich aanmelden en inzetten, des te beter kunnen we de taken verdelen. Dus ook voor enkele uurtjes in de week of incidenteel bij een klus als bijvoorbeeld de extra schoonmaakbeurt, die twee keer per jaar wordt gehouden, kunnen we zeker nog hulp gebruiken."

Onder het genot van een kopje thee of koffie met een zelfgebakken koekje vertelt de stichting welke mogelijkheden er zijn om een steentje bij te dragen aan de doelstelling van 't Olde Staduus. Voor eventuele vragen en aanmelden voor deze informatieavond kunnen geïnteresseerden deze week bellen met: Klasien Hoekman-Fuite (06-22037035) of Jan Heutink (06-51135863).