College werkt aan bestemmingsplan voor woningbouw Kamperzeedijk

Algemeen

KAMPERZEEDIJK - Het voorontwerp van het bestemmingsplan voor de realisatie van veertien woningen aan Kamperzeedijk-Oost ligt vanaf morgen (donderdag) ter inzage. Zo laat de gemeente Zwartewaterland weten.

Het gaat om de locatie Kamperzeedijk 93-97 en omgeving. "Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de realisatie van in totaal veertien grondgebonden woningen", aldus de gemeente. "Hiervan worden zes woningen langs de Kamperzeedijk geschakeld, zes woningen in de vorm van twee-onder-één-kapwoningen en twee woningen vrijstaand gebouwd."

Inzage
Van 3 november tot en met 14 december liggen alle relevante stukken met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan 'Uitbreiding Kamperzeedijk-Oost Genemuiden' voor een ieder ter inzage. De papieren versie is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis in Hasselt op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur (’s middags op afspraak). Het bestemmingsplan is vanaf morgen ook te bekijken op www.zwartewaterland.nl.

Inspraak
Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een reactie in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.