Afbeelding
Bas Wilberink

Zwem4daagse in Genemuider zwembad Bestevaer

Algemeen

GENEMUIDEN - Zwemvereniging De Eerste Kolk (DEK) houdt van maandag 9 tot en met donderdag 12 juli de Nationale Zwem4daagse, in samenwerking met zwembad Bestevaer.

Deelnemers zwemmen vier dagen lang 250 of 500 meter. Tijdens deze dagen vinden er allerlei activiteiten in en rond het bad plaats. Disney is hoofdsponsor van de KNZB Zwem4daagse en biedt dit jaar iedere deelnemer die een medaille behaalt een Donald Duck-boekje aan. Op donderdagavond trakteert Esso Naberman alle deelnemers op een smakelijke verrassing.

Kinderen tot en met acht jaar hebben (onder andere) de mogelijkheid hun baantjes te trekken van 17.30 tot 18.00 uur, eventueel onder begeleiding van een persoon van zestien jaar of ouder. Van 18.00 tot 20.00 uur zijn de zwembanen open voor alle leeftijden en van 20.00 tot 21.00 uur alleen voor zwemmers van zestien jaar en ouder. Die laatste groep kan ook in de ochtenduren zwemmen, verdeeld over drie dagen. Een combinatie is ook mogelijk.

De inschrijving is nu al mogelijk online via www.zwem4daagse.nl, zoek daar ‘Genemuiden’ op. Online kan direct betaald worden, waarna per e-mail een stempelkaart wordt toegestuurd. “Heb je geen internet? Geen probleem, er is ook nog een voorinschrijving mogelijk in het zwembad zelf. Dit kan op maandag 2 juli van 17.00 tot 20.00 uur en vrijdag 6 juli van 18.30 tot 20.00 uur. Op maandag 9 juli kan er ook ingeschreven worden vanaf 17.30 uur (tot en met acht jaar) en vanaf 18.00 uur (alle leeftijden). De kosten van de inschrijving zijn 6 euro.

Meer info is te vinden op www.dekgenemuiden.com.