Afbeelding

Muzikanten van Irene geslaagd

Algemeen

HASSELT - Voor zeven muzikanten van Christelijk Fanfarekorps Irene uit Hasselt was 15 december een spannende dag. Op deze dag vond hun HaFaBra-muziekpraktijkexamen plaats. Speeltechniek, improvisatie en maatgevoel werden getoetst. De examens, georganiseerd door de KNMO, vonden plaats in Zwartsluis. De zeven kandidaten kunnen terugkijken op een geslaagde dag, want ze behaalden allen het felbegeerde diploma.

Christelijk Fanfarekorps Irene hecht veel waarde aan goed opgeleide en gediplomeerde muzikanten. Daarom is de vereniging blij met het hoge slagingspercentage onder de kandidaten. Onlangs ontvingen de geslaagden de hartelijke felicitaties van de leerlingbegeleider en werden zij daarbij in het zonnetje gezet.

De geslaagden zijn: A-diploma: Maaike Buit (dwarsfluit), Marise de Leeuw (dwarsfluit), Renske Lassche (trompet) en Rolf Meuleman (bugel). B-diploma: Marith de Jong (dwarsfluit), Jenienke van Zeumeren (dwarsfluit) en Ezra Bergman (trompet). De leerlingen hebben hun lessen gevolgd bij Han Koek en Esther Oosterhuis.