Afbeelding

Infoavond over begeleid zelfstandig wonen van mensen met autisme/NAH

Algemeen

GENEMUIDEN - In 't Olde Staduus wordt donderdag 21 november vanaf 20.00 uur een informatieavond gehouden over het begeleid zelfstandig wonen van mensen met autisme/NAH.

Wie een zoon of dochter heeft met autisme/niet aangeboren hersenletsel (NAH) en voor de nabije toekomst een begeleid zelfstandige woning zoekt met een protestants christelijke levensovertuiging is welkom op deze avond. Bezoekers worden dan geïnformeerd over het ouderinitiatief in samenwerking met de vereniging 'Op weg met de ander'. Jenneke Wolvers-ten Hove, stafmedewerker van 'Op weg met de ander', is aanwezig om informatie te geven. Daarnaast vertelt Gerard Prins, voorzitter van EF5, over zijn ervaring met de woonvorm in Veenendaal voor mensen met autisme/NAH. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19.45 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Opgeven kan via: www.opwegmetdeander.nl/informatieavond-wonen. De werkgroep van het ouderinitiatief bestaat uit Anita en Jeroen Eenkhoorn, Alie en Freek Eenkhoorn en Wout en Ada van Olst.