Afbeelding

Leger des Heils Samenkomst in 't Kruispunt van Genemuiden

Algemeen

De samenkomst van het Leger des heils in 't Kruispunt van Genemuiden staat zondag 1 maart o.l.v. Kapitein Eric Kamperman. Het thema van de dienst is:

Alles wat aandacht krijgt groeit !

Als je een mooie tuin wilt hebben, zul je er aandacht aan moeten besteden. Als jongeren goede cijfers op school willen halen, zullen ze aandacht aan hun huiswerk moeten besteden. Als je in een huwelijk of relatie samen wil groeien....zul je tijd en aandacht voor elkaar moeten hebben en zo ook voor je kinderen, dat is uiterst belangrijk !

Maar boven al : Als we God beter willen leren kennen, als Jezus Christus een grotere plaats in ons leven gaat krijgen, dan zullen we tijd moeten investeren om Gods Woord te lezen, stil zijn in gebed en ons laten 'voeden door Zijn Woord'....dán kan er geloofsgroei zijn!

Dáárom wees trouw, een voorbeeld en een getuige in uw eigen kerk, familie en omgeving, vertel vrijmoedig wie de Heere Jezus is in uw eigen leven !.....

Maar indien u niet meer naar een kerk of gemeente gaat zondags, of 'zoekende bent'...dán nodigen we u van harte uit om eens een dienst in het Leger des Heils bij te wonen. Want 'stilstand...is achteruitgang'.... !!! Het is juist een zegen om zondags samen Hem de lof en eer te brengen en een ontmoeting met de Allerhoogste te mogen ervaren. Samen rijke liederen zingen en luisteren naar wat God ons te zeggen heeft bij monde van Zijn dienstknecht. Maak een keuze.... en zet een eerste stap zodat 't kleine smeulende 'geloofs-pitje' weer aangewakkerd kan worden en er een groeiproces op gang gaat komen. In het centrum van Amsterdam staat met grote letters: Twijfel niet...God is er !

U bent hartelijk welkom...... maar voor al God zelf, onze hemelse Vader, staat net als in de' geschiedenis van de verloren zoon' op de uitkijk..... om u vol liefde en met open armen te ontvangen !