Jaco Hoeve

Aflevering nieuwe Suzuki’s aan provincie Overijssel

Partnerbijdrages

Autobedrijf Korterink, de officiële Suzuki-dealer in de regio, mocht onlangs in samenwerking met de importeur een aantal nieuwe en speciaal geprepareerde Suzuki Swifts afleveren aan de provincie Overijssel.

André Korterink vertelt: “De witte Suzuki Swifts zijn door ons gereedgemaakt voor aflevering en voorzien van de nodige accessoires. De auto's zullen voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet. We ontvingen de nieuwe berijders met koffie en gebak. Na de fotosessie zijn we met ons complete team verkopers gestart met de aflevering. Hierbij hebben we alle highlights van de auto’s toegelicht. Uiteraard op gepaste en veilige afstand!”

De Suzuki Swift is een compacte, sportief rijdende maar toch bijzonder zuinige hatchback dankzij z’n mild-hybride techniek. De Suzuki Swift was voor de provincie Overijssel de juiste keuze gezien de optelsom van een hoge betrouwbaarheid, lage exploitatiekosten en een representatief voorkomen. Op de foto poseren de nieuwe berijders voor het pand van autobedrijf Korterink bij hun nieuwe auto’s.