De VBK in 2018.
De VBK in 2018. Richard Ruijg / Breman.net

VBK in Genemuiden gaat door in aangepaste vorm

Algemeen

GENEMUIDEN - De voorbereidingen voor de Vakantie Bijbel Klub (VBK) in Genemuiden zijn momenteel in volle gang. Dat laat de organisatie weten op Facebook. Deze jeugdactiviteit wordt dit jaar gehouden van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 augustus.

"Veel mensen vroegen zich de afgelopen weken af: ‘Zal de VBK dit jaar wel doorgaan?’ Vol enthousiasme kunnen we jullie melden: Ja!", schrijft de organisatie. "We zullen het dit jaar, in verband met de coronamaatregelen, in aangepaste vorm organiseren. Hierover komen we later bij jullie terug."

Het thema dit jaar is 'Duik erin!'. "Bij dit thema denk je vast aan water", aldus de organisatie. "Water is van levensbelang, niemand kan zonder water. Zoals water noodzakelijk is om te kunnen leven, zo is Jezus ook noodzakelijk in ons leven. Niemand kan zonder Jezus. Als je in Hem gelooft, zal je nooit meer dorst hebben. Wat een prachtige boodschap! Duiken jullie er met ons in?"

De organisatie raadt aan om de komende tijd de website van de kerk, het Kerkblad en de social media-kanalen van VBK Genemuiden in de gaten te houden. "Hier komen zo snel mogelijk nieuwe updates op te staan."