Friese jachtbouwer doet Zwartsluis aan bij Nederlandse tour

Partnerbijdrages

Jachtbouwer Super Lauwersmeer doet Zwartsluis aan tijdens haar tour door Nederland. De Friese jachtwerf begon haar tour vorige week in Roermond en met tussenstops in Rotterdam en Amsterdam ligt het jongste jacht van Super Lauwersmeer nu in Jachthaven De Kranerweerd.

De tour door Nederland is ontstaan als een antwoord op het afgelasten van de HISWA te Water, de populaire watersportbeurs die traditiegetrouw in augustus/september plaatsvindt. Voor watersportliefhebbers is de HISWA de uitgelezen kans om kennis te maken met de Nederlandse jachtbouw en primeurs in de watersportwereld.

Super Lauwersmeer besloot als antwoord op deze wens om dan maar zelf naar klanten en geïnteresseerden toe te reizen. Er werd een tour uitgestippeld door Nederland. Om daarbij ook Duitse en Belgische klanten te bereiken werd begonnen in Roermond en werd vervolgens Rotterdam aangedaan.

Na Amsterdam werd de oversteek gemaakt over het IJsselmeer. Ditmaal koos Super Lauwersmeer niet voor een grote stad zoals bijvoorbeeld Zwolle, maar heel bewust voor Zwartsluis. Geen toeval, zo begrijpen we van Hans Winter. Hans Winter? Ja inderdaad, van Active Creations. En daarmee wordt ook meteen de band met Zwartsluis duidelijk. Active Creations is al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor alle marketing en PR van Super Lauwersmeer. “Het is toch geweldig als je tijdens een tour door Nederland ook je eigen plaats op de kaart kunt zetten? Zwartsluis leent zich perfect voor de presentatie van een watersportproduct en met Jachthaven De Kranerweerd en ’t Kraantje hebben we een perfecte ambiance te pakken voor dit jacht. Als we dan in één keer vier van onze merken in de schijnwerpers kunnen zetten (Super Lauwersmeer, Zwartsluis, De Kranerweerd, ’t Kraantje red.) dan laat ik die kans niet zomaar aan mij voorbijgaan. Dat ks tegenover de haven woon en daarmee een paar dagen op het prachtige jacht uit mag kijken geeft nog eens extra glans aan het bezoekje van Super Lauwersmeer aan Zwartsluis, zo vertelt Hans met een grote glimlach.

Potentiële klanten van Super Lauwersmeer kunnen zich via www.superlauwersmeer.nl/ontour aanmelden om vrijdag 11 of zaterdag 12 september een kijkje aan boord van het jacht te nemen.