Afbeelding
KWS

De N331/N334 bij Zwartsluis wordt aangepakt

Algemeen

ZWARTSLUIS - In opdracht van de provincie Overijssel wordt van maandag 19 tot en met woensdag 28 oktober groot onderhoud uitgevoerd aan de N331/N334 bij Zwartsluis.

De werkzaamheden vinden plaats op de N334 ‘Het Singel’ vanaf kruising Berkenlaan/Schoolstraat tot aan de Zomerdijk. Het fietspad om de rotonde wordt ook meegenomen in de werkzaamheden en het straatwerk van twee bushaltes wordt vernieuwd.

De weg wordt op vier plekken afgezet: bij de rotonde Zomerdijk – Blauwehandsweg (hier kan bestemmingsverkeer richting Zwartsluis doorrijden tot de afslag Het Singel – Zomerdijk), bij de rotonde Het Singel – Rondweg, bij de rotonde Het Singel – Weteringallee – Zomerdijk en bij de afslag Het Singel – Zomerdijk (op de N334).

Tijdens de nachtwerkzaamheden gelden omleidingsroutes. De provincie Overijssel leidt om via gelijkwaardige N-wegen om zo een veilige en goede doorstroming te houden. Het verkeer richting Genemuiden wordt omgeleid via Sint Jansklooster – Vollenhove. Het verkeer in de richting van Wanneperveen/Giethoorn wordt omgeleid via Vollenhove.

Zie voor meer informatie over de werkzaamheden en de omleiding www.overijssel.nl/N331N334.