Afbeelding
Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden start weer met voetbalschool

Algemeen


GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden begint op 21 oktober weer met de voetbalschool. De Sycade Group heeft zich voor vijf jaar verbonden als hoofdsponsor aan de jeugdopleiding van Sportclub Genemuiden en is de nieuwe naamgever van de voetbalschool.

Sportclub Genemuiden probeert het aanbod voor elke speler vernieuwend en uitdagend te houden. Daarom zijn de activiteiten opgesplitst. De spelers van de Sycade Champions League, JO8 en JO9, gaan bij de Sycade Skill Games van 13.45 tot 14.45 uur aan de slag om kennis te maken met de bal en om hiermee (nog beter) doelgericht te handelen. Denk hierbij aan spelenderwijs loop- en coördinatievormen, dribbelen met de bal, acties maken en 1 tegen 1 uitspelen. Voor de spelers uit JO10 en JO11 start Sportclub Genemuiden met de Sycade Soccer Academy (15.00 tot 16.00 uur). Bij deze trainingen wordt gewerkt aan het samen doelgericht voetballen. Er wordt een verdieping gemaakt in loop- en coördinatie en techniek, maar ook gaan de deelnemers gericht aan de slag met passing, positiespel en verschillende partijvormen.

Beide groepen starten in de eerste week na de herfstvakantie. Dit betekent dat de eerste activiteit op 21 oktober 2020 is. Vervolgens wordt er getraind op 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 2 en 9 december. De data in het voorjaar worden op een later moment bekendgemaakt.

De totale kosten bedragen 50 euro per speler. Naast deelname aan de zestien trainingen krijgen alle spelers een Sycade voetbalshirt. Het inschrijfgeld wordt automatisch geïncasseerd van het rekeningnummer waarvan ook de contributie wordt afgeschreven. 25 euro in december en 25 euro in het voorjaar. Vanzelfsprekend worden alle trainingen georganiseerd met inachtneming van de actueel geldende coronamaatregelen. Eenieder die op Sportpark de Wetering aanwezig is, dient zich te houden aan de afspraken uit het coronaprotocol. Per groep is plaats voor maximaal veertig spelers. Inschrijven via https://bit.ly/3jNFAYE

Gerard Meijeringh