Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sterretjestocht voor kinderen in Hasselt

Algemeen

HASSELT – Voor alle kinderen is er van zaterdag 19 tot en met zondag 27 december een sterretjestocht uitgezet. Kinderen kunnen op pad om deze sterren te gaan zoeken.

Dat kan aan de hand van een kaart die te verkrijgen is bij de beide supermarkten. Alle leden van de Protestantse Kerk van Hasselt in wording krijgen deze thuis gebracht namens de kindernevendienst.

Achter de ramen in de straten: Hoogstraat, Ridderstraat, Nieuwstraat, Baangracht, Heerengracht, Brouwersgracht, Prinsengracht, Eikenlaan, Kastanjelaan, Eiland, Ziekenhuisstraat en de Gasthuisstraat hangen sterren met een woord.

Kinderen kunnen dat op een kaart schrijven. Als alle sterren gevonden zijn, kunnen ze die kaart vervolgens in een brievenbus doen. “Een mooie kerstgedachte om zo ook aan een ander te denken in deze héle bijzondere tijd”, aldus deze organisatie. 

Kinderen kunnen een foto van zichzelf tijdens de sterrentocht sturen naar edith.vanolst@pknhasselt.nl. Die krijgt dan een plaatsje op de Facebookpagina jeugdpknhasselt.

Enrico Kolk