Afbeelding
Foto: OK Vitaal

OK Vitaal testlocatie nu geopend voor iedereen

Algemeen

GENEMUIDEN - De OK Vitaal testlocatie is sinds 1 maart open voor iedereen. "Waar u zich eerder nog via een werkgever, lid van een van de ondernemerskringen in Zwartewaterland, moest aanmelden, kan nu iedereen een test inplannen", aldus OK Vitaal.

Een test inplannen kan via de webpagina van OK Vitaal: https://okgenemuiden.nl/okvitaal. De minimale leeftijd om te laten testen is 4 jaar.

Betalen voor de test (100 euro met 0 procent btw) gebeurt enkel contactloos via pin. Dat kan voorafgaand aan het afnemen van de test op de testlocatie. "U kunt een kwitantie per mail ontvangen."

Werkgevers

De OK Vitaal raadt werkgevers, die lid zijn van een van de ondernemerskringen in Zwartewaterland, aan om werknemers wel gewoon in te blijven plannen op de manier zoals ze dat tot nu toe gewend waren.

Zodoende blijft de facturatie rechtstreeks met het bedrijf geregeld. Als er op de testlocatie wordt betaald, wordt er namelijk geen factuur gestuurd (enkel een kwitantie).

Testen meerdere personen

Wie bijvoorbeeld een groep (van meer dan 10) werknemers wil laten testen en daarvoor geen ruimte beschikbaar vindt, kan mailen of bellen met OK Vitaal. Daar wordt dan de test ingepland. Contactgegevens van de OK Vitaal zijn te vinden via https://okgenemuiden.nl/okvitaal.

Enrico Kolk