Afbeelding

Sterrit van Motorclub Genemuiden gaat door

Algemeen

GENEMUIDEN - De Sterrit van Motorclub Genemuiden gaat dit jaar wel door. "De route is zoals u gewend bent, weer erg leuk en bovenal leuke opdrachten", laat de club weten.

Mensen kunnen dit jaar op drie dagen, met een auto of motor, de route rijden en kunnen zelf kiezen of ze dat zaterdag, zondag of maandag doen. Vanaf komende zaterdag, 3 april, zijn de routeboekjes af te halen bij de club. Die kosten 7,50 euro per voertuig en de motorclub vraagt om gepast te betalen.

"Om het nog mooier te maken kunt u tevens alvast u eigen paas-smulbox voor onderweg bestellen via www.buitenbosch.nu en daar afhalen", schrijft de club op Facebook. "En om het dan compleet te maken, na de rit op zowel zaterdag als maandag, Tweede Paasdag, kunt u een heerlijke take away maaltijd bestellen bij Van Dijk Brasserie."

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur en op maandag tussen 11.00 en 14.00 uur. Mensen kunnen vervolgens op eigen gelegenheid, op een tijdstip naar keuze, de route rijden. "Al met al een leuk uitje voor en met het hele gezin", belooft de motorclub.

Enrico Kolk