Afbeelding
Archieffoto: Erik Eenkhoorn

Gezamenlijke bidstond op initiatief ds. A. de Groot

Algemeen

GENEMUIDEN- Op voorstel van ds. A. de Groot houden de vijf plaatselijke predikanten vrijdagavond een gezamenlijke bidstond. Die wordt gehouden in de Bethelkerk, georganiseerd door vier kerken en begint om 19.30 uur.

Thema van de bidstond is: ‘Waar is God in deze crisis…en waar ben jij?!’ Bij de bijeenkomst is geen publiek aanwezig, maar iedereen kan de bidstond via het digitale kanaal van de verschillende kerken beluisteren en bekijken en ook via de kerkradio.

Het initiatief kwam van ds. A. de Groot die zijn plaatselijke collega’s belde. “Dit viel direct in goede aarde. In alle tijden zijn momenten van crisis juist ook momenten geweest dat de mens zich weer herinnerde dat hij niet helemaal onafhankelijk is van alles”, aldus de predikanten. “Hoe goed en verbindend is het als we als Genemuider kerken samen dit belijden aan de Heere en Hem aanroepen?”

De vijf plaatselijke predikanten, A. de Groot, W.G. Hulsman, G.H. Molenaar, A.J. Droger en I. Postma, zullen een kort moment spreken en een gebed uitspreken, afgewisseld met passende psalmen. Ze hopen en bidden van harte dat er mee gebeden wordt.

Enrico Kolk