Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hasselts Fanfare genomineerd voor ‘Club van het jaar’

Algemeen

HASSELT - Hasselts Fanfare is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar. De muziekvereniging maakt daarmee kans op de titel in de gemeente Zwartewaterland, de provincie Overijssel en misschien wel de landelijke titel.

“Het is een uitdagend jaar geweest voor alle sportclubs en cultuurverenigingen. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden en de buurt te behouden”, aldus de fanfare.

Een aantal voorbeelden van activiteiten die leden van Hasselts fanfare afgelopen jaar hebben georganiseerd, zijn de optredens bij de verzorgingstehuizen en huisartsen, de livestream voor het afstudeerconcert van Hans Bosman met maar liefst ruim 2.500 kijkers, het ‘Hoog van de Toren blazen’ en de YouTube drumlessen. “Al deze activiteiten zijn georganiseerd met in achtneming en respect voor alle maatregelen en zorgden ervoor dat zowel de leden als de kijkers/luisteraars alsnog konden genieten van muziek.”

Hasselts Fanfare vraagt mensen om op hen te stemmen via: https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-zwartewaterland-1. Ook Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt, De Zwartewaterruiters en Christelijk Fanfarekorps Irene zijn genomineerd. Via www.clubvanhetjaar.nl kan ook daarop gestemd worden.

Enrico Kolk