Afbeelding

Volgende week komt de laatste coating op N331 en N334

Algemeen

ZWARTSLUIS - KWS Infra kreeg het, vanwege de weersomstandigheden, niet voor elkaar om coating aan te brengen op N331 en N334. Dat moet nog wel gebeuren en de aannemer heeft het op de agenda gezet voor volgende week woensdag tot en met vrijdag.

De gele coating voor extra markering wordt op de kruising Buitenkwartier- Nieuweweg, kruising Berkenlaan – Schoolstraat en bij de oversteek ter hoogte van de begraafplaats aangebracht. De rode coating wordt aangebracht op de fietsoversteek bij de rotonde N331 Rondweg – N334 Het Singel – Havendijk.

Voor de werkzaamheden wordt een halve rijbaan afgezet. Verkeersregelaars worden ingezet om het rechtdoorgaande verkeer over de provinciale weg in goede banen te leiden. Het kruisende snelverkeer dient gebruikt te maken van een alternatieve route, omdat ze niet de N334 op kunnen draaien. Deze week is daarvoor een vooraankondiging geplaatst.

Nadat de coating is aangebracht, wordt op maandag 31 mei de overige belijning aangebracht. Verkeersregelaars houden het verkeer tijdelijk tegen, zodat de belijning op een veilige manier kan worden aangebracht.

Enrico Kolk