Afbeelding
Een kaartje van KWS

Te lage temperatuur: N334 dit weekend toch toegankelijk, werkzaamheden schuiven op

Algemeen

ZWARTSLUIS - De werkzaamheden aan de N334 dit weekend gaan niet door. Volgens aannemer KWS Infra is de temperatuur te laag. Het risico op een slechte kwaliteit van het asfalt is te groot, als de deklaag nu wordt aangebracht, stelt KWS.

De werkzaamheden schuiven nu een weekend op en worden gecombineerd met die aan de N331. “Door de werkzaamheden nog in maart uit te voeren voorkomen wij dat een deel van Zwartsluis, na de mogelijke opheffing van de avondklok, alsnog wordt beperkt door de werkzaamheden”, schrijft de aannemer in een persbericht.

De N331 en de N334 zijn afgesloten vanaf vrijdag 26 maart 18.00 tot en met zaterdag 27 maart 23.00 uur.  De kruisingen bij de Coop en het Buitenkwartier blijven grotendeels open, maar zijn zaterdag 27 maart van 12.00 tot en met 18.00 alsnog dicht. 

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid en het lokale verkeer kan via gemeentelijke wegen omrijden. Mensen die bij de Nieuwesluis wonen, kunnen met de auto alleen over het fietspad van en naar Hasselt rijden. Fietsers en voetgangers kunnen over het fietspad van en naar het centrum van Zwartsluis.

Enrico Kolk