Afbeelding
Archieffoto: Erik Eenkhoorn

Vanaf vrijdag 11 december is de weg in Zwartsluis weer normaal begaanbaar

Algemeen

ZWARTSLUIS – De wegwerkzaamheden aan de N331 en N334 zijn klaar op vrijdag 11 december. Dat meldt aannemer KWS Infra.

Komende maandag startten de werkzaamheden aan het weggedeelte vanaf het hotel Zwartewater tot aan de Meppelerdiepbrug. Die duren tot en met vrijdag 27 november. De weg is dan niet toegankelijk tussen 19.00 en 5.30 uur. Overdag kan lokaal- en bestemmingsverkeer gewoon gebruikmaken van de weg.

Tijdens de werkzaamheden geldt dat het bestemmingsverkeer, onder begeleiding van verkeersregelaars, gebruik mag maken van de fietspaden langs het werkvak. “Als u niet bij het bestemmingsverkeer hoort en u toch graag vanaf Hasselt naar Vollenhove wilt komen of andersom, is het de bedoeling dat u om Zwartsluis heen rijdt. Dit kan door om te rijden via Hasselt – Lichtmis – Staphorst – Meppel – Blauwe hand – Sint Jansklooster – Vollenhove”, laat de aannemer weten.

De hulpdiensten mogen voor spoedritten met zwaailicht door het werkvak. Ook nooddiensten met een ontheffing mogen in geval van spoed door het werkvak. De bus rijdt tijdens deze werkzaamheden zijn reguliere dienstregeling. 

“Woont u in Zwartsluis en wilt u, als gevolg van de werkzaamheden, in de nacht niet de gehele omleidingsroute volgen? Dan is het mogelijk om uw auto rechts naast het pand van Nieuwboer transport bv aan de Grote Kranerweerd te parkeren. Dit terrein is bereikbaar via de Conradsweg. Parkeren is volledig op eigen risico”, schrijft de aannemer.

Wie meer wil weten over de werkzaamheden, de parkeermogelijkheid en de omleiding, kan kijken op www.overijssel.nl/N331N334.

Enrico Kolk