Afbeelding
Flyer

Fun & Forgetactiviteiten voor 6 tot en met 18-jarigen

Algemeen

HASSELT - De buurtsportcoaches, Steunpunt Mantelzorg en de jongerenwerkers van Zwartewaterland houden op 16 en 18 juni weer een activiteit voor Fun & Forget. Die vindt plaats bij het gebouw van Scouting de Veste, aan de Sikkel.

Op 16 juni (van 15.00 tot 17.15 uur) staan ‘kraak de code’ en lasergamen op het programma. Die dag zijn kinderen van 6 tot en met 12 jaar welkom. Twee dagen later (18 juni, van 19.30 tot 22.00 uur) zijn kinderen van 12 tot en met 18 jaar welkom voor een graffiti-workshop, bubbelvoetbal en lasergamen. 12-jarigen mogen zelf kiezen bij welke groep ze aansluiten. 

Fun & Forget is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar, die door omstandigheden thuis soms onbewust op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt te denken aan jonge mantelzorgers. Ook kinderen die zich in een problematische thuissituatie bevinden of het financieel moeilijk hebben thuis kunnen zich hiervoor aanmelden. Daarnaast zijn kinderen, die vanwege de onveilige situatie in hun land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland, welkom.

Voor aanmelden of meer informatie: www.samenzwartewaterland.nl. Aanmelden kan tot en met 13 juni.

Enrico Kolk