De Koninginnenpage op bezoek in Genemuiden!
De Koninginnenpage op bezoek in Genemuiden! Cees van Beek

Bezoek van een koningin...

Ingezonden Ingezonden

Gistermorgen was zij even in onze tuin... Ik rennen voor mijn telefoon om een foto te maken. Helaas was ik net te laat.

‘s Middag liepen mij vrouw en ik te wandelen in Genemuiden. Wij liepen langs een paar vlinderstruiken in het openbaar plantsoen.

Ineens zag ik die koningin weer, pakte mijn telefoon en maakte deze korte opname van de koningin onder de vlinders, de koninginnenpage!

Wat een kleurenpracht, wat een bijzondere kleurencombinatie! Wat een schoonheid en majesteit straalt er uit van deze vlinder! Wat een Schepper moet dat dan zijn,!

Ik zelf geloof dat straks, als alles volmaakt zal zijn op aarde, de lucht niet meer vervuild zijn met krachten uit de duisternis, alles licht, schoon, vernieuwd, dan zullen deze vlinders daar ook zijn.

Alles zal rein, puur, volmaakt, vol heerlijkheid, zonder luchtvervuiling zijn, vol blijvend leven met heiligheid en majesteit. Zonder moeite en verdriet, rouw en dood.

Daar zal ik dan ook zijn omdat Hij, de Schepper van hemel en aarde, dat gezegd heeft en bevestigd in mijn hart en ziel. Dit lied zingt het ook zo mooi!

“Wat een vreugde zal dat wezen. Straks vereend te zijn met Hem. In die stad met paarlen poorten, in het nieuw Jeruzalem Daar zal ik mijn Heer ontmoeten!”

Ik hoop je daar ook te zien, in dat nieuwe Paradijs en al die beesten naast elkaar zullen liggen zonder elkaar op te eten!